Alles begint bij een betrouwbare fiets met duurzame, robuuste constructies en kwalitatieve materialen. Echter geloven wij dat een succesvolle fietsbezorging uit meer bestaat dan alleen een betrouwbare fiets. Onderhoud en beheer spelen een grote rol en zorgen er uiteindelijk voor dat onze fietsen ook daadwerkelijk op de weg blijven.

De productie van onze fietsen wordt gekenmerkt door het gebruik van solide materialen en juiste constructies. Onderhoudsvriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid zijn hierin verweven. Onze fietsen worden zo opgebouwd dat ze makkelijk in gebruik en te verstellen zijn voor de juiste zithouding en dat onderhoud makkelijk kan worden bijgehouden. Door aandacht te besteden aan het totale fietsbezorgingconcept zijn wij in staat om de TCO (Total Cost of Ownership) zo laag mogelijk te houden.

Onze fietsen worden ontworpen op basis van 3 principes

01

Fiets

Robuuste en duurzame constructies staan centraal aan de betrouwbaarheid van de fiets. Het gebruik van solide materialen zorgen ervoor dat onze fietsen lang meegaan. Bewust gekozen aspecten in het ontwerp, zoals afwatergoten en modulaire onderdelen dragen hieraan bij. Daarnaast zijn onze fietsen zo ontworpen dat service gemakkelijk en gericht kan plaatsvinden. Gebruiksvriendelijkheid is terug te vinden in de afwerking van de fiets. Zo bevatten bijvoorbeeld de bakken verlichting en zijn de handgrepen per model gespecificeerd voor de juiste wendbaarheid.

02

Service

In de ontwikkeling van onze fietsen wordt rekening gehouden met automatische en elektrische, maar ook demontabele onderdelen voor onderhouds- en gebruiksvriendelijkheid. Zo bieden de automatische kettingspanner en optionele elektronische sloten extra gemak en zijn de wielen door de dubbele ophanging makkelijk uitneembaar. Demontabele kabelgoten zorgen ervoor dat eenvoudig onderhoud snel gepleegd kan worden. Daarbij kunnen onze fietsen worden voorzien van een blackbox met GPS. Dit biedt beveiliging tegen diefstal en de mogelijkheid voor data uitwisseling met een service en onderhoud partij. Zo weten zij wanneer er onderhoud moet plaatsvinden en kan hier vroegtijdig op ingespeeld worden.

03

Berijder

Onze fietsen zijn ontworpen om bestuurders bij elke rit onbezorgd en veilig hun kilometers te laten maken. Dit wordt gekenmerkt door een betrouwbare fiets en de aandacht voor onderhouds- en gebruiksvriendelijkheid. Alle fietsen kunnen worden aangepast op de lengte van de bereider, waarbij aandacht is voor een juiste zithouding. Bezorgingen met hoge volumes worden vergemakkelijkt en zijn comfortabel door de sterke en uitgekiende elektrische ondersteuning. Hierbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van een extra loopfunctie, die met de duim handmatig te bedienen is, waardoor het verplaatsen van een zwaarbeladen cargo bike eenvoudig is. Via de blackbox kan berijdersgedrag gemonitord en dus ook waar nodig bijgestuurd worden. Alles om de fietsbezorging zo optimaal en vriendelijk mogelijk te maken.