Alle Cargo Cycles

Maak kennis met de Metrucks Doer, de innovatieve en veelzijdige vierwielige bakfiets die ontworpen is om een revolutie teweeg te brengen in het stedelijk vervoer. De Doer combineert robuuste prestaties met uitzonderlijke flexibiliteit en is perfect voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een betrouwbare, milieuvriendelijke transportoplossing.

 

Laadvermogen tot 1700 liter!

 

Krachtige prestaties

De Metrucks Doer is uitgerust met een verwijderbare LiFePO4-accu (AES SuperPack) die 1400 Wh per accu levert. De Doer heeft een bereik van 25-50 km, zodat je aanzienlijke afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te hoeven maken over vaak opladen. De accu laadt volledig op in slechts 6-8 uur via een normaal 230 V stopcontact, met een levensduur van minstens 2500 laadcycli.

Krachtige prestaties

Ruime laadcapaciteit

De Doer heeft een aanpasbare laadbak met een indrukwekkende capaciteit van 1500 liter, uitbreidbaar tot 1700 liter. Er past een europallet in en de doos kan volledig naar wens worden aangepast, inclusief merkwikkels, om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Met een maximaal laadvermogen van 200 kg en een totaalgewicht van 600 kg (inclusief fiets en berijder) is de Doer gebouwd om zware ladingen met gemak aan te kunnen.

Ruime laadcapaciteit

Technische specificaties