Alle Cargo Cycles

De Oerdegelijke E-Cargo Trike voor Efficiënte Stadslogistiek

Ontdek de Chariot FS2, de volgende generatie e-cargo trike die gebouwd is om moeiteloos grote volumes (tot 1700 liter) en zware ladingen (tot 200 kg laadvermogen) te vervoeren. Beide achterwielen worden door een eigen cargo power motor aangedreven, waardoor deze Chariot ongekend krachtig is. Deze indrukwekkende Chariot combineert het gemak van een normale e-bike met de capaciteit van een XXL vrachtfiets. Met jarenlange ervaring en daadwerkelijke gebruiksdata als basis, garanderen we dat de nieuwe Chariot FS2 voldoet aan de hoogste verwachtingen van zowel fleetmanagers als berijders.

 

Laadvermogen tot 1700 liter

De Oerdegelijke E-Cargo Trike voor Efficiënte Stadslogistiek

Geweldige Fietservaring: Stabiel en Wendbaar in Elke Bocht

Dankzij het geavanceerde kantelmechanisme biedt de Chariot FS2 een ongeëvenaarde fietservaring. Anders dan bij traditionele driewielers, waarbij je het gevoel hebt dat je uit de bocht wordt geduwd, kun je dankzij dit mechanisme soepel door bochten leunen. De combinatie van de basisprincipes van een normale fiets en een laag zwaartepunt zorgt voor stabiliteit en een fantastische rijervaring.

Geweldige Fietservaring: Stabiel en Wendbaar in Elke Bocht

Volledig Geveerd: Comfortabel en Veilig Rijden

De FS in de naam Chariot FS2 staat voor Full Suspension. Dat betekent dat deze Chariot is uitgerust met vering in zowel de voorvork als onafhankelijk vering in de achterwielen.  Dit komt het comfort, de veiligheid van de berijder en de belading ten goede komt. De geveerde constructie zorgt voor een soepele rit, zelfs op oneffen terrein, en draagt bij aan de duurzaamheid van de fiets.

Volledig Geveerd: Comfortabel en Veilig Rijden

Eenvoud en Hi-Tech Gecombineerd: Betrouwbaarheid en Gebruiksgemak

Dankzij een slim ontwerp is de Chariot FS2 sterk vereenvoudigd en bevat het minder kwetsbare onderdelen, waardoor het onderhoud makkelijker wordt. Het gebruik van een trapgenerator elimineert de behoefte aan complexe kettinglijnen en overbrengingen. Bovendien is het bedieningspaneel op het stuur zeer overzichtelijk voor de berijder. De Chariot FS2 kan worden voorzien van een IoT-module, waardoor efficiënt onderhoud en service mogelijk zijn op basis van gebruiksdata. Deze module kan tevens fleet management faciliteren.

Eenvoud en Hi-Tech Gecombineerd: Betrouwbaarheid en Gebruiksgemak

Modulaire Bak Oplossing: Flexibiliteit voor Jouw Vervoersbehoeften

Net als alle Cargo Cycling fietsen is de Chariot FS2 modulair opgebouwd. De laadbak kan eenvoudig worden verwijderd en is volledig aanpasbaar aan jouw voorkeuren. Heb je al een eigen bak of rolcontainer die je wilt gebruiken? Geen probleem! De Chariot FS2 kan moeiteloos worden aangepast om te passen bij jouw specifieke behoeften en ladingen.

Modulaire Bak Oplossing: Flexibiliteit voor Jouw Vervoersbehoeften

ltijd Passend bij Jouw Merk: Personaliseer jouw Chariot FS2

Wil je jouw bakfiets en/of bak laten matchen met de kleuren en branding van jouw merk? Bij Cargo Cycling begrijpen we het belang van een consistente merkuitstraling. Daarom bieden we de mogelijkheid om jouw Chariot FS2 te voorzien van jouw eigen kleuren en branding. Dankzij onze eigen lakstraat kunnen we aan al jouw wensen voldoen, zodat jouw bedrijf overal opvalt.

ltijd Passend bij Jouw Merk: Personaliseer jouw Chariot FS2

Kies voor de Chariot FS2: De Perfecte Partner voor Stadslogistiek

Of je nu een fleetmanager bent die op zoek is naar betrouwbare en efficiënte vrachtfietsen voor stadslogistiek, of een berijder die op zoek is naar een geweldige fietservaring tijdens het vervoeren van goederen, de Chariot FS2 staat klaar om aan al jouw verwachtingen te voldoen. Met zijn indrukwekkende laadvermogen, stabiele en wendbare rijgedrag, geavanceerde technologie en modulaire oplossingen, is de Chariot FS2 de ultieme keuze voor jouw zakelijke transportbehoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de Chariot FS2 jouw stadslogistiek naar een hoger niveau kan tillen. Cargo Cycling staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte vrachtfietsoplossing voor jouw bedrijf.

Together. We deliver!

Kies voor de Chariot FS2: De Perfecte Partner voor Stadslogistiek