Alle Cargo Cycles

Snel en flexibel. Deze oerdegelijke fiets is ontworpen om gemakkelijk veel volume en gewicht te dragen, maar geeft je toch de beleving van een normale tweewieler. Hoe? Deze bakfiets heeft een speciaal ontworpen kantelmechanisme waardoor sturen, gebruiksgemak en stabiliteit tot het hoogste niveau is geoptimaliseerd.

 

Laadvermogen tot 1500 liter!

Geweldige fietservaring

Door het geavanceerde kantelmechanisme heb je de ervaring van een gewone fiets. Het kantelmechanisme maakt het mogelijk om in de bochten te leunen. Met een normale driewieler heb je het gevoel geduwd te worden en is de kans groot dat je de controle verliest. Door de basisprincipes van een normale fiets te gebruiken is de Chariot makkelijk in gebruik en prettig te berijden.

Geweldige fietservaring

Zeer stabiele wegligging

Een ander groot voordeel van de Chariot is de duurzaamheid en stabiliteit. Door het extreem lage rugframe en ‘flexibele’ zwaartepunt valt de fiets niet om. Het speciale frame verlaagt het zwaartepunt zoveel mogelijk en het kantelmechanisme verplaatst het zwaartepunt bij het sturen in de bochten. Deze combinatie geeft de bestuurder een zeer stabiel gevoel.

Zeer stabiele wegligging

De Chariot is net als alle Cargo Cycling fietsen modulair opgebouwd. De laadbak kan er eenvoudig afgehaald worden en is volledig aanpasbaar aan uw voorkeuren. Of misschien heeft u een eigen bak of rolcontainer voor deze fiets. Bovendien vereenvoudigen en minimaliseren de sterke beschermingsonderdelen zoals de toepassing van een automatische kettingspanner en afneembare onderdelen (kettingkast, kabelgoten op het frame en stuur), het fietsonderhoud.

Versnel de levering

Bekijk video