Alle Cargo Cycles

Onze Courier kenmerkt zich door een sterk robuust frame, speciaal ontworpen voor zware doeleinden en intensief gebruik. Deze compacte bakfiets is zeer geschikt voor snelle leveringen, zoals food delivery . Samen met WorkCycles is dit model ontstaan. Door gebruik te maken van hun expertise en Fr8 model hebben we samen de perfecte bakfiets gerealiseerd. Er kan zowel op de voor- als achterdrager een laadbak worden geplaatst om een ​​groot volume op een tweewieler te vervoeren, daarnaast kunnen we de fiets in de gewenste kleur leveren.

 

Laadvermogen tot 120 liter

One size fits all

Dit frame is uniek. Het is zo ontworpen dat het voor iedereen past, vooral handig voor fietsen die door veel verschillende koeriers worden gebruikt. Ergonomische onderdelen zorgen voor het verkrijgen van een juiste fietshouding en dragen bij aan het fietsgemak. De lage instap maakt het op- en afstappen van de fiets eenvoudig. Door onder andere een ergonomisch stuur met verstelbare stuurpen en een zadelpen is de fiets gemakkelijk aan te passen aan de lichaamslengte en gewenste houding van de bestuurder. Daarnaast draagt de elektrische ondersteuning bij aan nog meer fietsplezier.

One size fits all

Weinig onderhoud

Hoogwaardige onderdelen en een automatische kettingspanner dragen bij aan minimaal onderhoud. Tevens voorkomen stalen beschermdelen aan het frame gebruikersschade aan de ketting en accu. Daarnaast is het onderhoud ook eenvoudig en snel te doen door bijvoorbeeld het gebruik van een uniek demontabel achterpad (Escape Hatch). Al deze elementen zorgen voor een lage Total Cost of Ownership.

Weinig onderhoud

Een sterke motor, zelfs om een aanhanger te trekken.

Kracht is belangrijk. Als u een vracht hebt om te vervoeren, moet u extra ondersteuning krijgen. De motor die voor deze fiets wordt gebruikt, kan een hoog koppel aan, genoeg om u op snelheid te krijgen. Heeft u nog meer volume nodig om te vervoeren? De fiets is eenvoudig uit te breiden met onze aanhanger, de Chaser.

Een sterke motor, zelfs om een aanhanger te trekken.