Alle Cargo Cycles

Onze Courier kenmerkt zich door een sterk robuust frame, speciaal ontworpen voor zware doeleinden en intensief gebruik. Deze compacte cargo bike is zeer geschikt voor snelle leveringen, zoals food delivery. Er kan zowel op de voor- als achterdrager een laadbak worden geplaatst om een ​​groot volume op een compacte tweewieler te vervoeren, daarnaast kunnen we de fiets in de gewenste kleur leveren.

 

Laadvermogen tot 120 liter

One size fits all

Dit frame is uniek. Het is zo ontworpen dat één universeel frame voor iedereen past, vooral handig als de fietsen door verschillende berijders worden gebruikt. Het universele frame heeft een unieke. Het bereik van het stuur in relatie tot de pedalen past zich aan bij hoogteverstelling van het zadel. Dit zorgt altijd voor een juiste fietshouding en verhoogt het fietsgemak. De lage instap maakt het op- en afstappen van de fiets voor iedereen eenvoudig. Dankzij een ergonomisch verstelbaar stuur en een quick-release klem bij de zadelpen is de fiets gemakkelijk aan te passen. De fiets is geschikt voor bestuurders met een lengte van ongeveer 1.50m tot 2.0m. Daarnaast draagt de krachtige elektrische ondersteuning bij aan nog meer fietsplezier.

Dit frame is uniek. Het is zo ontworpen dat het voor iedereen past, vooral handig voor fietsen die door veel verschillende koeriers worden gebruikt. Ergonomische onderdelen zorgen voor het verkrijgen van een juiste fietshouding en dragen bij aan het fietsgemak. De lage instap maakt het op- en afstappen van de fiets eenvoudig. Door onder andere een ergonomisch stuur met verstelbare stuurpen en een zadelpen is de fiets gemakkelijk aan te passen aan de lichaamslengte en gewenste houding van de bestuurder. Daarnaast draagt de elektrische ondersteuning bij aan nog meer fietsplezier.

One size fits all

Minimaal onderhoud

Dankzij de keuze voor hoogwaardige onderdelen is er minimaal onderhoud nodig. Denk daarbij aan een automatische kettingspanner. Stalen beschermdelen aan het frame voorkomen gebruikersschade aan de ketting en accu. Mocht er toch onderhoud nodig zijn dan is dat eenvoudig en snel te doen. Bijvoorbeeld dankzij een uniek demontabel achterpad (Escape Hatch) kan de achterband snel vervangen worden zonder de aandrijflijn aan te raken. Allemaal om de fietsen maximaal inzetbaar te houden tegen een lage Total Cost of Ownership.

Minimaal onderhoud

Een sterke motor

Snelheid en kracht zijn belangrijk voor een bezorger. En als u een vracht moet vervoeren, is extra ondersteuning wenselijk. De motor die voor deze fiets wordt gebruikt, heeft ruim voldoende vermogen.

Een sterke motor