Alle Cargo Cycles

Een robuuste driewieler die iedere bestuurder naar de gewenste plek brengt. Post en pakketten of andere vracht kunnen makkelijk in de grote bak vervoerd worden. Op- en afstappen is eenvoudig en met het gebruik van de extra loopfunctie, te bedienen met de duim, is het wegfietsen of verplaatsen van een zwaarbeladen vracht erg makkelijk

 

Laadvermogen tot 550 liter!

Solide en makkelijk te gebruiken

Het robuuste frame en onderdelen van hoge kwaliteit zijn geschikt voor intensief gebruik. Door de sterke en uitgekiende elektrische ondersteuning is het verplaatsen op de fiets comfortabel.

Solide en makkelijk te gebruiken

Een comfortabele rit

De Convy is een compacte en makkelijk te besturen driewieler, wat hem een zeer comfortabele fiets maakt. Kwalitatief sterke beschermende onderdelen en het gebruik van een automatische kettingspanner dragen bij aan minimaal onderhoud. Afneembare kabelgoten op het frame en stuur vereenvoudigen het onderhoud aan de fiets. Door de rechte lijnen is de laadbak zeer geschikt voor het vervoeren van pakketten.

Een comfortabele rit

Een speciaal ontworpen laadbak

De Convy is modulair en kan voorzien worden van diverse laadbakken voor meerdere doeleinden. Samen kunnen we bepalen welk type laadbak de voorkeur heeft. Eén van de laadbakken is speciaal ontworpen om het boven- en zijdeel met aan beide zijden scharnierende deuren te openen.
De kleurstelling van het frame, eventuele bestickering, maar ook bijvoorbeeld verlichting in de bak kan volledig naar wens geproduceerd worden.

Een speciaal ontworpen laadbak