Alle Cargo Cycles

De koning onder het vervoeren van hoge volumes! De Challenger is speciaal ontworpen voor bezorging in de stad met veel start-stops op de route. Op- en afstappen is eenvoudig met deze stabiele vierwieler. Vervoer grote partijen post, grote pakketten, bouwmaterialen: alles is mogelijk. Bij extra zware belasting maken de extra loopfunctie en elektrische ondersteuning het gebruik van de fiets licht en gemakkelijk.

 

Laadvermogen tot 2500 liter!

Tussen de lading

Deze fiets heeft een enorm laadvermogen, maar door de elektrische ondersteuning kan de bestuurder snel door de stad manoeuvreren. De stabiele wegligging en 360 graden zicht geven een betrouwbaar gevoel. Niet alleen voor de chauffeur, maar ook voor andere weggebruikers om gemakkelijk te communiceren.

Tussen de lading

Groot, maar goed te hanteren

Deze bakfiets heeft een speciaal ontwerp dat veel stabiliteit brengt. Door een geïntegreerd kantelmechanisme leunt de bestuurder in een bocht, net als een normale fiets. Het extreem lage voor- en achterframe zorgt voor een laag zwaartepunt en een goed totaaloverzicht. Door de reverse-functie van het e-systeem manoeuvreert de bestuurder met speels gemak door nauwe straten.

Groot, maar goed te hanteren

Slimme duurzaamheid

Speciaal voor deze bakfiets wordt binnen het ontwerp rekening gehouden met de Total Cost of Ownership. Met dit soort ‘heavy duty’ bakfietsen heeft het hart, zijn aandrijfketting, een grote uitdaging om met de enorme belasting om te gaan. Maar niet voor deze fiets, omdat de mechanische aandrijfketting aan de achterkant is gescheiden van de twee sterke voorwielmotoren.

Slimme duurzaamheid