Alle Cargo Cycles

Deze stabiele driewieler is uiterst geschikt voor volumebezorging. Met een bak van 1000 liter kan er veel volume getransporteerd worden. De Centurion is voorzien van een single speed aandrijving met een krachtige Heinzmann Cargo Power naafmotor in het achterwiel. Wanneer de fiets zwaarbeladen is, blijft op- en afstappen, wegrijden of het verplaatsen van de fiets zeer eenvoudig, door de walk-assist functie, voor- en achteruit.

 

Laadvermogen tot 1000 liter!

 

Krachtig en stabiel

De Centurion bevat een stabiele wegligging en zorgt dankzij het lage zwaartepunt voor een comfortabele rit. Het lage zwaartepunt wordt gerealiseerd door het ontwerp van een extreem laag voorframe. Extra sterke buizen en constructies zoals een dubbelzijdige wielbevestiging zijn ontwikkeld om deze fiets perfect te maken voor zwaar gebruik.

 

Krachtig en stabiel

Uiterst flexibel

Het extreem lage voorframe heeft nog een voordeel, meer ruimte en volume. Op deze bakfiets kunnen grotere volumes tot wel 1000 liter vervoerd worden, en toch zal je het gemak en de veiligheid van een comfortabele rit voelen. Door de rechte lijnen is de laadbak zeer geschikt voor het vervoeren van pakketten. Daarnaast zorgt de stevige deksel ervoor dat de bak makkelijk in gebruik is en bezorgers goed bij pakketten voor én achter in de bak kunnen komen.
Als er nog meer flexibiliteit nodig is, kunnen ook trolleys, flightcases of andere mobiele containers eenvoudig op de Centurion worden geplaatst.

Uiterst flexibel

Meer kwaliteit, kracht en onderhoudsgemak

De sterke stalen beschermdelen (kettingkast, kabelgoten), de toepassing van een automatische kettingspanner en demontabele onderdelen (kettingkast, kabelgoten op het frame en stuur) vereenvoudigen en minimaliseren het onderhoud aan de fiets. De gebruikte motor (met geïntegreerde loopondersteuning – voor- en achteruit) heeft ook extra vermogen om u op snelheid te krijgen, vooral voor zware ladingen.

De stalen voorwielen in combinatie met quad-remmen zorgen er voor dat er minimaal onderhoud nodig is, ook bij intensief gebruik.

 

Meer kwaliteit, kracht en onderhoudsgemak