Cargo Cycling biedt mobiele fietsoplossingen voor duurzaam en stedelijk transport. Met ruim 30 jaar ervaring en expertise in het maken van sterke en duurzame fietsen voor minder validen, exclusieve stadsfietsen en bakfietsen biedt moederbedrijf Nijland Cycling een sterke fundatie voor dit complete portfolio aan cargo bakfietsen. Cargo Cycling bezorgt transportoplossingen voor efficiënte en betrouwbare ‘last mile delivery’.

 

Bekijk hoe
Bekijk video
  • Kwaliteit

    Kwaliteit

  • Functionaliteit

    Functionaliteit

  • Innovatie

    Innovatie

Kwaliteit

Kwaliteit vormt de basis van elke fiets. Vanuit onze eigen fabriek en met opgebouwde kennis en ervaring zorgen we ervoor dat bestuurders bij elke rit onbezorgd en veilig hun kilometers kunnen maken. Door het gebruik van solide materialen, nieuwste innovaties en slimme technologieën kunnen klanten vertrouwen op zowel de kwaliteit van onze fietsen als onze service. Zo houden we onze cargo bikes op de weg.

 

Kwaliteit

Functionaliteit

Naast kwaliteit zorgt functionaliteit ervoor dat wij fietsen aangenamer, veiliger en efficiënter maken voor iedere eindgebruiker. Met de verschillende producten en opties aan cargo bakfietsen biedt Cargo Cycling een totaaloplossing voor flexibele stadslogistiek. Daarnaast werken we intensief samen met partners en klanten om de beste mobiele fietsoplossing te vinden. Designs, bakken en specificaties kunnen worden aangepast om alle fietsbezorgingen mogelijk en betrouwbaar te maken.

 

Functionaliteit

Innovatie

Met onze kennis en ervaring binnen de fietsindustrie proberen we te inspireren waar we kunnen. Andersom doen onze klanten en partners dit ook. Samen met hen onderzoeken en ontwikkelen we oplossingen om stadslogistiek schoner, efficiënter en flexibeler te maken. Door het gebruik van zeer robuuste materialen zijn we ook in staat om mee te denken in circulaire concepten. Dit brengt ons verder in het verbeteren en innoveren van onze mobiele fietsoplossingen.

 

Innovatie